Екологічну ситуацію на Львівщині обговорили під час зустрічі з представником Польсько-Української Господарчої Палати

Екологічну ситуацію на Львівщині обговорили під час зустрічі з представником Польсько-Української Господарчої Палати

17.06.13 14:44 0 872
14 червня за підтримки департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації відбулася робоча зустріч з представником Польсько-Української Господарчої Палати Мацеком Тшицяком щодо українсько-польської прикордонної співпраці у сфері охорони навколишнього природного середовища.

 Учасники зустрічі обговорили найбільш актуальні для сьогодення екологічні питання Львівщини.

Заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Ганна Башта акцентувала увагу присутніх на основних досягненнях у природоохоронній сфері, розповіла про багаторічну співпрацю з Підкарпатським Воєводським Інспекторатом охорони довкілля в Жешові.

Зокрема, вона наголосила, що найвагомішими напрямками співпраці є моніторинг і контроль якості транскордонних вод, загрози від розроблюваних на території Львівщини родовищ корисних копалин, розширення природно-заповідного фонду.

Також Г. Башта зазначила, що департамент екології та природних ресурсів й надалі співпрацюватиме з Підкарпатським Воєводським Інспекторатом охорони довкілля в Жешові.

Варто відзначити, що участь у робочій зустрічі взяли представники державних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, провідні науковці, представники установ природно-заповідного фонду, громадських екологічних організацій Львівщини та ЗМІ.

Довідка:

Польсько-Українська Господарча Палата – це організація економічного самоврядування, яка об’єднує інтереси понад 200 суб’єктів господарювання різних форм власності з Польщі та України. Польсько-Українську Господарчу Палату  було створено у 1992 році.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ