Тернопільська область: надзвичайні події в період з 15 по 17 червня

Тернопільська область: надзвичайні події в період з 15 по 17 червня

17.06.13 11:45 0 1166
15 червня близько 12:00 15-річний житель села Шипівці Заліщицького району став жертвою стихії. Блискавка уразила хлопців, які пасли худобу поблизу села. Крім загиблого, травмування від удару блискавки отримав 14-річний хлопець, який доставлений в Заліщицьку центральну клінічну районну лікарню для проведення обстеження та подальшого лікування.

15 червня о 13:00 у селі Городниця Гусятинського району внаслідок захаращення русла річки Гнила та підняття рівня ґрунтових вод сталося підтоплення присадибних ділянок та господарських дворів в 15 господарствах. На місці події працювала районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

15 червня о 16:30 у селі Великий Глибочок Тернопільського району внаслідок великої кількості опадів та підняття рівня грунтових вод виникло підтоплення чотирьох господарських дворів. Загрози підтоплень житлових будівель немає. На місці події працювала районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

15 червня о 21:00 у селі Джурин Заліщицького району внаслідок падання зі скали водоспаду «Джурин» (р.Джурин) отримала травми несумісні з життям громадянка Є., 1991 року народження, жителька міста Заставна Чернівецької області.

16 червня о 11:16 в житловій квартирі на вулиці Колонтая, 2 у Тернополі виникла пожежа. Внаслідок пожежі вогнем знищено акваріум та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17 червня о 01:45 на автодорозі поблизу села Великий Кунинець Збаразького району водій автомобіля «Мерседес Віто», громадянин Ш., 1984 року народження не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Для деблокування чоловіка з понівеченого авто залучався черговий караул місцевої пожежної команди селища Вишнівець. Використовуючи спец-обладнання рятувальники вивільнили постраждалого та передали його працівникам швидкої допомоги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Львівщина: у травні 2013 ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ