На Херсонщині чоловік до смерті забив старшу за себе співмешканку

На Херсонщині чоловік до смерті забив старшу за себе співмешканку

17.06.13 11:49 0 861
Побивши на 17 років старшу за себе співмешканку, чоловік покинув її повільно помирати. Майже добу вона пролежала у кімнаті, поки їй нарешті не викликали «швидку». Жінка померла ще до приїзду лікарів.

Ця трагедія сталася у Каховському районі. 57-річна жінка закохалася у свого 40-річного сусіда, який мешкав кількома поверхами нижче. Щоб жити разом з коханим, вона навіть посварилася з меншою донькою, залишила її та онуків і пішла до квартири чоловіка. Разом з ними там мешкали ще двоє братів співмешканця з сім’ями. За словами сусідів, три родини постійно пиячили, сварилися між собою, жили у скруті. Також мешканці будинку стверджують, що саме співмешканець призвичаїв жінку до алкоголю.

Слідчо-оперативна група, яка швидко прибула на місце події, одразу ж встановила, що смерть жінки була насильницькою. Це підтвердила і експертиза: каховчанка померла від внутрішньочерепної травми. На той момент дома знаходились усі члени родини. Спочатку вони казали, що жінка просто впала. А сусіди розповіли, що ввечері чули, як у квартирі сварилися та кричала жінка. Зрештою, співмешканець зізнався, що це він побив цивільну дружину.

Чоловік розповів, що напередодні трагедії він був на рибалці. А по поверненні додому вони з дружиною посварились. Причиною став холодильник, який вони не могли поділити. Чоловік хотів покласти туди рибу, а жінка не дозволяла. Він сильно образився і став бити жінку кулаками по голові. Хоча брати в той момент були дома і все бачили, та ніхто з них не вступився за потерпілу. Усі позачинялися у своїх кімнатах і боялися вийти. Після нанесення ударів, чоловік перетягнув дружину на ліжко, а сам ліг поруч. Вранці він пішов з дому, навіть не звернувши увагу на самопочуття побитої. Він повернувся через кілька годин і лише тоді побачив, що жінці дуже погано. “Швидку” викликав занадто пізно.

– Нам стало відомо, що це не перша трагедія у сім’ї загиблої. Кілька років тому її старша донька покінчила життя самогубством. Тепер молодша донька виховує і своїх дітей, і дітей старшої сестри, – розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС Херсонщини полковник міліції Олександр Єфіменко.

Нині зловмисник заарештований. Порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією цієї статті, наступні 7 чи 10 років чоловік проведе у в’язниці.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Оперативники припинили ...

КОМЕНТАРІ