Депутати-свободівці провели зустріч із мешканцями Львова

Депутати-свободівці провели зустріч із мешканцями Львова

17.06.13 16:06 0 1176
16 червня 2013 року в Сихівському районі Львова народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Фаріон та Юрій Михальчишин спільно з депутатами Львівської міської ради від "Свободи" провели зустріч із мешканцями міста.

За словами народного депутата Юрія Михальчишина, в Україні склалася ситуація владного терору, коли не до голосних слів та яскравої риторики – тепер настав час для згуртування громади, задля реального протистояння режиму.

"Належність до "Свободи" для багатьох наших побратимів пов'язана з безпосереднім ризиком для життя. Влада перейшла до реалізації гасла "посадимо кожного". Як приклад – ситуація, коли після протестів через не призначення виборів міського голови Києва та Київської міської ради, коли кілька киян кинули кілька шматочків снігу по гламурних депутатках від Партії регіонів. Попали нижче спини Льовочкіній, а струс мозку дістала Горіна. За ці події допитано в Печерському райвідділі міліції Києва сотні свободівців. Після допитів, встановлено їхнє місце проживання, місце роботи та телефони. До цих людей у будь-який час доби починають з'являтися різні негідники. Вони представляються то колекторами від "Альфа банку", то працівниками ДАІ, то працівниками соціяльного захисту тощо. Починають здійснювати, аби в націоналістів та їхніх родичів були неприємності на роботі, з навчанням, перестрівають людей перед будинками, погрожують, б'ють. Це – масштабний терор, про який громадяни не почують на телебаченні та не прочитають у жодній газеті, окрім нашої партійної. Це тому, що в Україні, окрім політичних репресій, ще й існує політична цензура, як у найгірші часи окупаційних режимів", – повідомив Юрій Михальчишин.

Під час свого виступу відомий мовознавець Ірина Фаріон наголосила, що в разі, якщо українська нація не буде ставати сильнішою та наступальною, агресивною та самодостатньою, – її "проковтнуть".

"Світові не потрібні заплакані, знеможені та зажурені українці, як казав Іван Франко, знесилені журбою і роздерті сумнівами. Не треба нам зараз цього стану! Сподіваюся, що ми вже вийшли з цієї ями, коли країну ділили на розчарованих та окупованих. Окупованих ми ще досі можемо спостерігати в парламенті, але їздячи Україною, можна твердити, що українець здіймається на повен зріст. Остання акція, що відбулася в Миколаєві, зібрала чи не найбільшу кількість людей. Казав мені Олег Тягнибок телефонічно: "люди не хочуть розходитися з майдану". Отже маємо зрозуміти, що доля України вирішується саме на Півдні та Сході, що там живуть наші кровно духовні брати – дуже світлі, красиві чисті люди, які неймовірно спраглі на спілкування з нами. Але ми, галичани, повинні пам'ятати – що саме від нас вони чекають кличу до боротьби", – зазначила Ірина Фаріон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: В Рівному фінішував ...

КОМЕНТАРІ