Хмельницька область: рятувальники ліквідували пожежу квартири та провели відпрацювання навколишніх будинків

Хмельницька область: рятувальники ліквідували пожежу квартири та провели відпрацювання навколишніх будинків

17.06.13 16:07 0 1035
16 червня о 8:34 до оперативно-рятувальної служби м. Хмельницького надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 9-ти поверхового житлового будинку по вул. Щербакова 18/1.

До місця виклику негайно прибуло чергове відділення рятувальників Держслужби з надзвичайних ситуацій, які оперативно ліквідували пожежу у тих розмірах, яких вона набула до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджені речі домашнього вжитку.

Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Загиблих та постраждалих немає.

Загалом з початку поточного року на території міста Хмельницького виникло 62 пожежі. 95% пожеж виникли в житловому секторі. Збитки, завдані пожежами, становлять понад 3 млн. грн. Основними причинами пожеж залишаються необережне поводження з вогнем та порушення правил експлуатації електромереж, в тому числі електропобутових приладів.

Аби запобігти біді та з метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі, зменшити кількість загиблих та мінімізувати збитки від пожеж, працівниками Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснено відпрацювання житлового сектору. З мешканцями навколишніх будинків проведені додаткові інструктажі, вручені відповідні пам’ятки щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки в побуті.

Профілактична робота продовжуватиметься під час усього пожежонебезпечного періоду. Як показує практика, такі комплексні відпрацювання, без сумніву, є надзвичайно корисними для громадян. Адже лише спільними зусиллями громадськості і рятувальних служб можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей безпечним.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ