Житомирщина: турнір з міні-футболу на кубок «Спорт для всіх-2013» завершиться 22 червня

Житомирщина: турнір з міні-футболу на кубок «Спорт для всіх-2013» завершиться 22 червня

18.06.13 13:20 0 999
22 червня о 11.30 на спортивному майданчику агротехнічного коледжу, за адресою вул. Щорса, 96, відбудеться офіційне закриття та нагородження переможців обласного турніру з міні-футболу на кубок Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Подію приурочено 10-ій річниці заснування центрів «Спорт для всіх».

Змагання розпочалися ще у травні та тривають вже більше місяця. У кожній команді по 12 гравців. Кожна гра триває два тайми по п’ятнадцять хвилин.

У турнірі взяли участь шістнадцять команд, які розподілені на чотири групи по 4 команди у кожній. На турнірі представлені студентські, шкільні команди, команди викладачів та просто дворові команди нашого міста, району та області. Також у цьому році в турнірі з міні-футболу брали участь команди УТОГу (вихованці з вадами слуху).

Змагання організовані обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Учасники будуть нагороджені грамотами та медалями Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх», а переможець - кубком.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині обласна ...
Наступна новина: Ювілейні заходи, з нагоди ...

КОМЕНТАРІ