В Івано-Франківську з допомогою депутата Миколи Яциновича відкрили сучасний спортивний майданчик у селі Вовчинець

В Івано-Франківську з допомогою депутата Миколи Яциновича відкрили сучасний спортивний майданчик у селі Вовчинець

18.06.13 08:15 0 1163
16 червня 2013 року у селі Вовчинець урочисто відкрили сучасний стадіон зі штучним покриттям. Участь у відкритті взяли народні депутати України Олександр Сич та Руслан Марцінків, а також депутат Івано-Франківської міської ради Микола Яцинович. На новоспеченому полі народні обранці зіграли у футбол.

День відкриття омріяного стадіону для Вовчинця стало справжнім святом. Майданчик зі штучним покриттям спорудили на території сільської школи. Він став можливим завдяки спільним зусиллям сільської, Івано-Франківської міської та обласної рад. Проект встановлення майданчика отримав перемогу одразу у двох конкурсах, які проводила Івано-Франківська обласна та міська ради.

Сільський голова Михайло Назар подякував усім за спільні зусилля, які стали запорукою успіху на шляху до встановлення стадіону. Голова села Вовчинець наголосив, що саме завдяки постійній підтримці свободівців Олександра Сича, Руслана Марцінківа та Миколи Яциновича, вдалося завершити цей процес, незважаючи на різноманітні труднощі та перешкоди.

Микола Яцинович налагодив добру співпрацю із представниками сільської влади, та з радістю докладає великих зусиль до розвитку села. Пріоритетом співпраці є розвиток сільської молоді, дітей та юнацтва, плекання здорового способу життя. Відтак, спільними зусиллями вдалося відкрити найбільший в місті майданчик із штучним покриттям, почали облаштовувати вело парк, відкрили сільський клуб та швидкими темпами будують сучасний дитячий садок на 8 груп. Неабияка заслуга є сільського голови п. Михайла Назара, який особисто ініціює та контролює всі проекти. В майбутніх планах очільника села – сучасна та успішна школа, спортивний комплекс, великий спортивний стадіон та інше. Недарма, за підсумками обласного конкурсу «Краща спортивна громада – 2013 року» с. Вовчинець посіло друге почесне місце.

Опісля Михайло Назар та Олександр Сич перерізали стрічку та відкрили новоспоруджений стадіон. Після освячення поля команди депутатів Івано-Франківської міської ради від фракції ВО «Свобода», яку очолив нардеп Руслан Марцінків та депутати Вовчинецької сільської ради зіграли у футбол. У завзятому матчі, з рахунком 4:4, перемогла дружба.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Житомирщина: відпочинок та ...

КОМЕНТАРІ