Інвестиційний потенціал Прикарпаття презентовано у Відні (Австрія)

Інвестиційний потенціал Прикарпаття презентовано у Відні (Австрія)

18.06.13 08:35 0 1023
11 червня директор Івано-Франківського регіонального центру з інвестицій та розвитку Оксана Федорович представила у Відні інвестиційні можливості Прикарпаття під час тематичного заходу з презентації регіонів України в Австрії та зустрічей В2В.

З австрійської сторони партнерами цього заходу виступили Палата економіки Австрії та Палата економіки м. Відень. Учасниками були представники Торгово-промислової палати України, різних регіонів України, зокрема, торгово-промислових палат в областях, обласних державних адміністрацій, а також представники бізнесу двох країн.

Було презентовано декілька регіонів України: Івано-Франківську, Черкаську, Херсонську, Миколаївську та Чернігівську області.

Директор Івано-Франківського регіонального центру з інвестицій та розвитку Оксана Федорович під час презентації інвестиційного потенціалу нашої області наголосила на перевагах прикарпатського регіону як місця для здійснення інвестицій та ведення бізнесу, пріоритетну галузь економіки краю; презентувала основні інвестиційні проекти Івано-Франківщини, а також три індустріальні зони. Під час індивідуальних зустрічей Оксана Федорович провела переговори з представниками іноземних бізнесових структур.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ