Голова ОДА зустрівся із заступниками Міністрів оборони України і Польщі

Голова ОДА зустрівся із заступниками Міністрів оборони України і Польщі

18.06.13 13:35 0 854
Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук 17 червня зустрівся із заступником Міністра оборони України Олександром Олійником та заступником Міністра національної оборони Республіки Польща з питань оборонної політики Робертом Купецьким.

Загалом, під час зустрічі сторони обговорили актуальні питання щодо транскордонної співпраці, пошуку нових напрямів у реалізації спільних проектів, а також ситуацію з виділенням приміщення для польської громади м. Львова.

Зокрема, Віктор Шемчук поінформував присутніх про активну роль Львівської області у сфері оборони, а саме проведення спільних українсько-польських навчань на полігонах Львівщини. Голова ОДА відзначив Академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, як один з кращих закладів на території України.

Заступник Міністра національної оборони Республіки Польща з питань оборонної політики Р. Купецький відзначив плідну співпрацю на рівні місцевої влади й збройних сил та розвиток польсько-українських відносин у сфері оборонної політики. Також він наголосив на тому, що Республіка Польща залишається головним представником українських інтересів в Європі.

Водночас, заступник Міністра оборони України О. Олійник оцінив на високому рівні співпрацю із Збройними силами Республіки Польща, враховуючи міцні історичні зв’язки між двома країнами. За його словами, прикладом цього є вирішення питання щодо надання приміщення для польської громади м. Львова (Польський Дім), яке перебуває на етапі завершення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віктор Пшонка привітав ...

КОМЕНТАРІ