"Свобода" вимагатиме скасування двоставкового тарифу на теплопостачання у Львові

"Свобода" вимагатиме скасування двоставкового тарифу на теплопостачання у Львові

18.06.13 08:00 0 877
Після низки громадських слухань у кожному з районів Львова фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міськраді найближчим часом порушить питання про скасування двоставкового тарифу на теплопостачання у місті. Про це 16 червня 2013 року під час зустрічі з мешканцями Сихівського району заявив очільник фракції "Свободи" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

Як повідомив свободівець, депутати від "Свободи" постійно отримують прохання про повернення до сезонної оплати, тому це питання винесуть на одну з найближчих сесій ради. "Під час зустрічі свободівці провели опитування мешканців щодо двоставкового тарифу на опалення і отримали однозначну відповідь: громада – проти. Міський голова Андрій Садовий твердить, що такий тариф є "незмінний як закони природи" і міськрада не має права його скасовувати. Проте нещодавній приклад Запоріжжя демонструє інше. 4 роки тому у цьому місті запровадили двоставковий тариф, але під тиском громади виконавчий комітет його скасував та повернувся до сезонного. У нас же епопея з цим грабіжницьким тарифом на теплопостачання розтягнулася на роки. Це питання – актуальне й дуже важливе для громади. Це один із предметів нашого протистояння з міським головою, в основі чого лежить не політична чи кон'юнктурна складова, а конфлікт здорового глузду та безгосподарности. Ми зараз проводимо консультації з депутатами з інших фракцій і на найближчому пленарному засіданні винесемо питання двоставкового тарифу на обговорення", – повідомив свободівець Маркіян Лопачак.

Нагадаємо, 2011 року депутати-свободівці Львівської міськради двічі голосували за скасування двоставкового тарифу, однак міський голова ці ухвали ветував. За подолання вето виступали лише депутати від "Свободи". Колеги з інших фракцій їх не підтримали.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ