На Всеукраїнських іграх ветеранів спорту з плавання команда Львівщини виборола друге командне місце

На Всеукраїнських іграх ветеранів спорту з плавання команда Львівщини виборола друге командне місце

18.06.13 13:35 0 968
З 14 по 16 червня 2013 року у Львові у відкритому басейні СКА відбулися 5-ті Всеукраїнські ігри ветеранів спорту з плавання ім. Миколи Баки. В особисто-командних змаганнях взяли участь близько 250 спортсменів з 20 областей України. За підсумками турніру в командному заліку I місце вибороли плавці Дніпропетровської области, ІІ місце здобула команда Львівської области. Бронзові нагороди додому повезли представники Криму.

Під час урочистої церемонії нагородження спортсменів депутат Львівської міської ради від фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріян Гутник привітав плавців з успішним виступом та наголосив: "Надзвичайно приємно та почесно приймати у Львові змагання такого рівня. Вітаю усіх учасників та переможців – ми пишаємося досягненнями наших спортсменів. Проведення цих змагань – велике досягнення не тільки для самих учасників, а й для Львівщини зокрема. Приклад ваших перемог – це найкраще сприяння розвитку ветеранського спорту в майбутньому та приклад здорового способу життя для нашої молоді".

Довідка: Перші Всесвітні ігри ветеранів було проведено 1986 року. Нині вони відбуваються за олімпійським принципом (1 раз на 4 роки). Українські спортсмени-ветерани почали брати участь у змаганнях такого рівня з 1994 року. 1996-го, за ініціативою Миколи Баки, який більше 17 років очолював Спорткомітет УССР, була створена Рада ветеранів фізкультури і спорту при Міністерстві у справах молоді і спорту і Національному олімпійському комітеті України. Починаючи з 2005 року відбуваються Всеукраїнські ігри ветеранів спорту.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віктор Пшонка привітав ...

КОМЕНТАРІ