Рівненські прокурори вибороли срібло у турнірі з міні-футболу "Кубок Генерального прокурора України-2013"

Рівненські прокурори вибороли срібло у турнірі з міні-футболу "Кубок Генерального прокурора України-2013"

18.06.13 13:50 0 1071
Футбольна команда працівників органів прокуратури Рівненської області виборола ІІ-ге почесне місце у всеукраїнському турнірі з міні-футболу на Кубок Генерального прокурора України.

Змагання відбулися у місті Києві 15-16 червня 2013 року на футбольному полі спортивного комплексу Національної Академії Прокуратури України. Рівненські прокурори зійшлися у боротьбі з 4 молодіжними командами прокуратур областей України.

В суботу, 15 червня, в грі з командою прокуратури АР Крим рівненські футболісти вибороли перемогу: суперники пропустили у свої ворота 3 голи, натомість наші – жодного (рахунок 3:0). Боротьба із чернігівськими колегами завершилась з рахунком 7:3, а з івано-франківськими — 3:2. Відтак, продемонструвавши командну гру та наполегливість, наші спортсмени впевнено дійшли до фіналу частини змагань, у якому зустрілися з футболістами з Луганської області.

Фінальна гра відбулася у неділю, 16 червня, і завершилася на користь луганчан — 2:1. За Рівненщиною залишилось почесне переможне ІІ місце у турнірі. Третє місце дісталося колегам з Івано-Франківська.

Нагороди отримує капітан рівненської команди О.Чернецький

Кубки та медалі переможцям вручив Генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

За підсумками гри кращим воротарем футбольного турніру визнано старшого прокурора Рівненської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Віктора Незнамова.

Працівники органів прокуратури Рівненської області вітають своїх колег-футболістів та щиро бажають переможцям і надалі нових досягнень на робочій ниві та завзятих перемог у спорті.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Пшонка привітав ...
Наступна новина: На Тернопільщині на ...

КОМЕНТАРІ