В Тернополі до Дня медика Сергій Надал вручав подарунки

В Тернополі до Дня медика Сергій Надал вручав подарунки

18.06.13 08:05 0 1012
Професійне свято тернопільських медиків урочисто відзначили в Українському домі «Перемога» за участю міського голови.

В цей день для людей в білих халатах звучали слова вдячності, щирі побажання та музичні композиції місцевих виконавців.

Грамоти, подяки та цінні подарунки медикам вручив Сергій Надал.

За словами міського голови, День медика – це свято близьке йому, адже він виріс у сім’ї лікарів.

«Приємно вітати тих, хто своєю щоденною працею рятує життя і здоров’я громадян. Бути медиком – це не просто професія, це покликання. Ваш професіоналізм та ваші людські якості дають людям надію, вселяють віру у те, що все буде добре. усім вам низький уклін за вашу щоденну працю, за врятовані життя. Враховуючи дуже низький рівень фінансування медицини державою, кожне врятоване життя – це чудо. Хоч проблема нестачі коштів на медицину є загальнодержавною, ми розуміємо, що мусимо підтримувати та розвивати медичну галузь у Тернополі.

З нагоди свята хочу побажати вам, дорогі медики, ніколи не хворіти, вдячності від пацієнтів, належного фінансування, щоб ви ніколи не потерпали від нестачі медикаментів та обладнання. Добра та благополуччя вам та вашим родинам», - зазначив Сергій Надал.

Привітав зі святом колег і начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення міськради Ростислав Левчук.

Як зазначив очільник міської медицини, на жаль, кілька останніх років в державі зберігається тенденція щодо недофінансування галузі. Однак міська рада приділяє значну увагу проблемам галузі в Тернополі.

«Медицині в Тернополі є чим пишатися, - переконаний Ростислав Левчук. - 1,5 мільйона гривень виділено на придбання медичного обладнання, апаратури та автомобілів для закладів первинної медико-санітарної допомоги.

У нас прийнята стратегія розвитку медичної галузі, програма «Здоров’я тернополян». Відкриваються нові заклади – минулого тижня відкрита амбулаторія лікаря загальної практики сімейної медицини. Можна багато говорити про здобутки і проблеми галузі, але найбільшим здобутком звісно є кадри. Тільки висококваліфікованим фахівцям медицини ми завдячуємо тим, що меддопомога надається на належному рівні. Спасибі вам за ваші знання, за те, що приділяєте нерідко навіть вільний час на благо тернополян», - звернувся до медиків Ростислав Левчук.

Серед нагороджених з нагоди Дня медика – 40 працівників цієї сфери у Тернополі. Хоча, як зауважив міський голова, подяки заслуговують усі медики. Адже кожен з них стоїть на сторожі людського життя та здоров’я.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ