На Тернопільщині голова ОДА взяв участь у відкритті дільничного пункту міліції в Бережанах

На Тернопільщині голова ОДА взяв участь у відкритті дільничного пункту міліції в Бережанах

18.06.13 13:00 0 1054
У прагненні зробити більш ефективними контакти з громадянами, поліпшити взаємодію міліціонерів з населенням напередодні Дня дільничного інспектора у приміщенні Бережанського райвідділу УМВСУ в Тернопільській області відбулося відкриття дільничного пункту міліції.

Участь в урочистих заходах з нагоди цієї значимої для району та міста події взяли голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, начальник управління внутрішніх справ України в Тернопільській області генерал-майор міліції Віктор Сак, керівники району та міста.

«Дільничний - це особа, до якої в першу чергу звертаються громадяни за допомогою. В залежності від його професіоналізму, вміння вислухати і вчасно надати правову допомогу у людей складається думка про діяльність всієї правоохоронної системи», - зазначив у своєму виступі голова ОДА Валентин Антонович Хоптян.

Важливим чинником, що впливає на плідну роботу дільничного інспектора, є наявність службового приміщення, де можна проводити прийом громадян, вести довірливу бесіду, уважно слухати заявників

У виступах гостей прозвучали схвальні відгуки про роботу дільничних інспекторів міліції району, необхідність подальшого підняття їхнього авторитету серед населення та створення відповідних умов для нелегкої роботи міліціонера.

Після церемонії розрізання символічної стрічки священики освятили приміщення, після чого всі бажаючі мали можливість оглянути приміщення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валентин Хоптян: ...
Наступна новина: Рівненщина: 19 червня для ...

КОМЕНТАРІ