На Тернопільщині на Бережанщині відкрито центр надання адмінпослуг населенню

На Тернопільщині на Бережанщині відкрито центр надання адмінпослуг населенню

18.06.13 13:55 0 1092
У Бережанах відбулося відкриття шостого в області центру надання адміністративних послуг населенню.

Присутній на урочистостях голова облдержадміністрації Валентин Хоптян наголосив на важливості цієї події: «Реалізовуючи доручення Глави держави ми в кожному районі області створюємо такі центри, з метою створення зручних і сприятливих умов для отримання послуг громадянам та суб’єктам господарювання».

Також голова ОДА підкреслив, що питання покращення надання населенню адміністративних послуг займає важливе місце в діяльності органів влади.

Він також зазначив, що поліпшення бізнес-клімату та продовження процесу дерегуляції, упорядкування та спрощення системи надання адміністративних послуг є одним із пріоритетних завдань влади, що в свою чергу дасть змогу побороти корупцію та формалізм.

Після перерізання символічної стрічки та освячення приміщення, керівництво та всі присутні ознайомилися з умовами роботи центру, який розміщений на першому поверсі адміністративної будівля Бережанської районної ради та адміністрації.

«Створення Центру дасть змогу максимально швидко та якісно отримати необхідні послуги, налагодити діалог між органами виконавчої влади та громадянами, подолати бюрократичні бар’єри, на що акцентує увагу Президент України Віктор Янукович», - зазначив у своєму виступі голова Бережанської райдержадміністрації Ярослав Тринька.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські прокурори ...
Наступна новина: Вибух поблизу військового ...

КОМЕНТАРІ