Головне управління Міндоходів в області: двох мільярдний рубіж пройдено

Головне управління Міндоходів в області: двох мільярдний рубіж пройдено

18.06.13 14:45 0 1045
У січні-травні цього року до бюджету Івано-Франківщини надійшло понад 1716,5 млн.грн. податків і зборів та 345,7 млн.грн. митних платежів. Сума надходжень до державного бюджету за цей період склала 1379,6млн. гривень. Місцеві бюджети отримали 682,6 млн. грн., що на 3,2 відс. більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Найбільшу частку у наповненні місцевих бюджетів складає податок на доходи фізичних осіб, якого зібрано 453,7 млн. грн., що на 6,6 відс. більше проти січня-травня минулого року. Плати за землю надійшло 74,7 млн.грн., або на 4,1 відсотка перевищено рівень відповідного періоду минулого року. Єдиного податку надійшло 55,1 млн.грн., що на 45,9 відс. більше січня – травня минулого року.

Стратегія роботи Головного управління Міндоходів в області спрямована на поліпшення рівня адміністрування платежів для платників, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, детінізацію економіки, зміну філософії бізнесу в бік прозорості та публічності, що дасть змогу забезпечувати наповнення доходної частини бюджету.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ