Руслан Аушев висловив подяку Віктору Шемчуку за високий рівень організації зустрічі керівників ветеранських організацій Співдружності у Львові

Руслан Аушев висловив подяку Віктору Шемчуку за високий рівень організації зустрічі керівників ветеранських організацій Співдружності у Львові

18.06.13 18:01 0 1072
Голова Комітету зі справ воїнів-інтернаціоналістів співдружності незалежних держав Руслан Аушев надіслав листа – подяку на ім’я голови Львівської ОДА Віктора Шемчука  за високий рівень організації  зустрічі керівників ветеранських організацій Співдружності, яка відбулася 15 травня ц.р. у Львові.

«Шановний Віктор Вікторович!

Комітет зі справ воїнів-інтернаціоналістів при Раді глав правлінь держав-учасниць Співдружності від імені учасників Координаційної Ради, засідання якого проходило у Львові 15 травня 2013 року, виражає Вам велику подяку за можливість проведення зустрічі керівників ветеранських організацій Співдружності на Українській землі, в старовинному місті, багатому історією та культурними пам’ятками народу, серед яких і чудовий пам’ятник воїнам-інтернаціоналістам, учасникам війни в Афганістані.

Користуючись нагодою, хочу висловити подяку Вам особисто за прекрасні умови, надані для всіх учасників і гостей засідання Координаційної Ради, за уважне ставлення до потреб ветеранів та їх сімей, за теплі  слова, сказані в адресу воїнів-інтернаціоналістів.

Щиро бажаю Вам успіхів на Вашому відповідальному державному пості на благо України, благополуччя Вам і Вашим рідним», – йдеться у подяці Руслана Аушева.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: В Україні та на ...

КОМЕНТАРІ