На Львівщині Олег Панькевич зустрівся з литовською делегацією

На Львівщині Олег Панькевич зустрівся з литовською делегацією

18.06.13 20:07 0 1107
15 червня 2013 року заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань євроінтеграції Олег Панькевич зустрівся із литовською делегацією, яка прибула на Львівщину для участи у фестивалі "Зашків – Земля Героїв!".

Зустріч відбулась під час засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв'язків з українцями за кордоном. Литовську сторону представляли Аудріус Скаістис – представник уряду від Вільнюського краю, Аушрис Крішчіунас – голова ради міста Каунас, Зенонас Гірчис та В'ячеслав Салопон – представники адміністрації Каунаса, а також Раймундас Камінскас – представник організації "Саюдіс".

Учасники обговорили напрямки співпраці між Львівською областю та Вільнюським краєм і містом Каунас, зокрема теми розвитку співпраці у галузях освіти, культури, економіки та бізнесу; ішлося також про відродження історичної пам'яти українського та литовського народів.

Литовські гості вручили пам'ятні медалі та іменні дипломи Литовського громадсько-політичного руху "Саюдіс" народному депутатові Олегові Панькевичу та голові Львівської обласної ради Петру Колодію, депутатам облради Святославові Шереметі та Ярославові Кравченку. Нагороди вручено за поглиблення розвитку українсько-литовських відносин між Львівщиною та Каунасом.

Цього ж дня Олег Панькевич взяв участь у фестивалі "Зашків – Земля Героїв!", приуроченому до 122-ї річниці від дня народження полковника армії УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мережу дошкільних ...
Наступна новина: Іран: Ахмадінеджаду ...

КОМЕНТАРІ