Засуджено злодія, який обкрадав рівнян у тролейбусах та маршрутках обласного центру

Засуджено злодія, який обкрадав рівнян у тролейбусах та маршрутках обласного центру

18.06.13 19:04 0 1185
Уродженець Івано-Франківська Олег свій перший вирок вислухав у Калуському районному суді ще в травні 2007 року. За ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) його було засуджено на 3 роки 2 місяці позбавлення волі. Наступний вирок для чоловіка за цією ж статтею торік у березні пролунав уже в Рівненському міському суді - йому обмежили волю на 2 роки…

Однак це не стало для Олега приводом обрати шлях виправлення. Проживаючи з дружиною та двома дітьми в Рівному, він продовжив свій злочинний промисел. Раніше судимий чоловік промишляв у тролейбусах і маршрутках, які курсують в обласному центрі. Найчастіше жертвами Олега ставали безпечні до свого майна жінки, точніше їх сумочки. Щоправда, не випускав з поля зору нечистий на руку гастролер і чоловіків. Він викрадав мобільні телефони, гаманці, гроші, картки. Якось черговий раз «полюючи» у тролейбусі, Олег поцупив у жінки гаманця. Це помітив її чоловік та схопив незнайомця. На зупинці злодій вирвався, наздогнати його не вдалося, як і повернути викрадене. Однак невдовзі чоловіка затримали.

Куди ж збував чоловік крадені мобільні телефони? Частину недорого продавав випадковим перехожим у Рівному, інші здавав до ломбарду.

- Рівненський міський суд визнав винним Олега у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Йому призначено покарання — 3 роки 6 місяців обмеження волі, - про це повідомив Олександр Харечко, старший прокурор прокуратури м. Рівне. - Крім того, суд задовольнив цивільні позови, заявлені у цій справі. Так, засудженому доведеться відшкодувати потерпілій рівнянці 1 020 гривень матеріальної шкоди, - додав він.

Прес-служба прокуратури міста Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 102-річний чернівчанин ...

КОМЕНТАРІ