102-річний чернівчанин вбачає секрет довголіття в оптимізмі

102-річний чернівчанин вбачає секрет довголіття в оптимізмі

18.06.13 19:09 0 1106
15 червня своє 102-річчя відзначив довгожитель нашого міста Леонід Тихонов. Із подарунками та квітами до нього та його доньки завітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга та голова Першотравневої районної у місті Чернівцях ради Віктор Мельничук. Вони побажали імениннику міцного здоров’я і ще довгих років життя.

Тихонов Леонід Михайлович народився 15 червня 1911 року в місті Троїцьк Челябінської області в родині робітників. Був єдиною дитиною в сім’ї. Розпочав свою трудову діяльність слюсарем, токарем. Після закінчення академії ВЦІК в м. Москві в 30-х роках минулого століття розпочалася його військова кар’єра.

В 1947 році одружився з Кисельовою Галиною Іванівною, з якою познайомився в м. Орлі під час відрядження. В злагоді з дружиною Леонід Михайлович прожив 56 років.

Під час Великої Вітчизняної Леонід Михайлович захищав Вітчизну на 2-му Українському фронті. Після закінчення війни разом з дружиною і сином Юрієм переїхав жити в Приморський краї (м. Усурійськ), де народилася донька Наталія. В м. Усурійську продовжив службу в авіаційних військах. В 1959 році в званні підполковника був демобілізований з лав Радянської армії. В цьому ж році Леонід Михайлович разом з родиною переїхав в Чернівці. В Чернівцях він працював на автотранспортному підприємстві на посаді начальника штабу цивільної оборони. Закінчив свою трудову діяльність Леонід Михайлович в 1987 році.

Леонід Михайлович відзначений багатьма державними нагородами. Зокрема, 2 орденами Великої Вітчизняної війни, орденом Леніна, орденом Боєвого Червоного Прапору, орденом Богдана Хмельницького.

Леонід Михайлович має дружну та міцну родину – 2-х дітей, 2-х онуків та 3-х правнуків. Секрет довголіття вбачає в оптимізмі.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Засуджено злодія, який ...
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ