Найбільш резонансні злочини та події на 18.06.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 18.06.2013 р.

18.06.13 14:10 0 1116
Міністерство внутрішніх справ України

Управління зв’язків із громадськістю

ПРЕС-РЕЛІЗ

про найбільш резонансні злочини та події

на 18.06.2013 р.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14740 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4577 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 617 дорожньо-транспортних пригод, в яких 13 осіб загинули та 128 травмовано.

У Березанському районі Миколаївської області в результаті проведення слідчих дій затримано 40-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона ввечері 17 червня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убила свого 48-річного співмешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Черкаському районі Черкаської області в результаті проведення слідчих дій затримано 33-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 16 червня в будинку за місцем проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ножем убив свою 37-річну співмешканку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Берегівському районі Закарпатської області в результаті проведення слідчих дій затримано 27-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 16 червня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножові поранення своєму 29-річному брату (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Вовчанську Харківської області в результаті проведення слідчих дій затримано 45-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 17 червня в приміщенні спецбудинку-інтернату під час сварки на ґрунті неприязних відносин заподіяв ножове поранення шиї 52-річному жителю цього ж міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Виноградові Закарпатської області в результаті проведення слідчих дій затримано 41-річну місцеву жительку, інваліда дитинства. Попередньо встановлено, що вона ввечері 8 червня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв дерев’яним стільцем заподіяла смертельні тілесні ушкодження своєму 45-річному чоловікові. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Кривому Розі Дніпропетровської області в приміщенні автовокзалу затримано 45-річного місцевого жителя, у якого вилучено 2 кг марихуани.

У місті Сумах у результаті проведення слідчих дій затримано двох місцевих жителів 20 та 21 року. Попередньо встановлено, що вони ввечері 18 травня цього року на вулиці вказаного міста під час раптово виниклої сварки заподіяли смертельні тілесні ушкодження 33-річному безробітному. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Кіровограді 27 травня цього року на території дачного кооперативу було знайдено з тілесними ушкодженнями тіло невідомого чоловіка. Вжитими заходами його особу встановлено. Ним виявився 42-річний чоловік, особа без певного місця проживання та роботи. У результаті проведення слідчих дій затримано 34-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 26 травня в зазначеному місті на території вказаного дачного кооперативу під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв бейсбольною битою заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

У місті Мукачевому Закарпатської області в результаті проведення слідчих дій затримано 33-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 13 червня на вулиці вказаного міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 52-річному місцевому жителю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Контакти: 254-75-24, факс 256-11-01

mvsinfo@mvsinfo.gov.uа

www.mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові привітали ...
Наступна новина: За нехтування безпекою на ...

КОМЕНТАРІ