Туристи подякували кримським міліціонерам за оперативність у розкритті пограбування

Туристи подякували кримським міліціонерам за оперативність у розкритті пограбування

18.06.13 17:12 0 1136
Громадяни, які приїхали в Саки із сусідньої держави, подякували місцевим правоохоронцям за оперативність та професіоналізм.

У ніч на 16 червня до Сакського міськвідділу міліції звернулася жителька однієї з  сусідніх держав, яка приїхала до Криму на відпочинок. Жінка повідомила, що її неповнолітнього сина пограбували. Оперативно виїхавши в приморське селище, де тимчасово облаштувалася сім'я заявниці, співробітники міліції встановили обставини події. З'ясувалося, 13-річний хлопчик на безлюдній вулиці зустрів двох парубків, один з яких ударив потерпілого і відібрав планшет.

У результаті професійної роботи сакських міліціонерів уже через кілька годин підозрюваний у скоєнні грабежу був встановлений і затриманий. Ним виявився 18-річний місцевий житель, який вирішив поживитися за рахунок туриста. Під вагою зібраних правоохоронцями доказів зловмисник визнав свою провину.

За цим фактом у той же день було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України - грабіж. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Проводиться досудове розслідування.

Іноземні туристи залишилися задоволені професійною роботою співробітників міліції, яка дала змогу в найкоротший термін встановити справедливість і повернути їхню річ.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ