Здоров'я та життя відпочивальників працівниця райдержадміністрації оцінила у 4200 гривень

Здоров'я та життя відпочивальників працівниця райдержадміністрації оцінила у 4200 гривень

18.06.13 19:12 0 946
Бажання легкої наживи у працівниці однієї з райдержадміністрацій Херсонської області виявилося сильнішим за власне сумління, а також  важливішим за здоров’я і життя людей. Своїми діями держслужбовець наражала на небезпеку курортників, які могли дістати травми під час катання на несправних атракціонах.

Борцям з економічною злочинністю УМВС Херсонщини стало відомо, що начальник одного з відділів районної державної адміністрації вимагає хабар за видачу дозвільних документів для роботи атракціонів.

Жінка запропонувала підприємцю значно прискорити видачу документів за винагороду в сумі 4200 гривень. Вона пояснила чоловіку, що входить до складу комісії, яка видає дозволи на встановлення атракціонів.

Жінка попередила, що на численні перевірки обладнання та погодження в різних службах піде багато часу і ще більше грошей. Підприємець погодився на запропоновані умови, після чого одразу ж повідомив до міліції.

Грошову винагороду жінка отримувала у своєму робочому кабінеті. Міліціонери задокументували цей факт і вилучили мічені гроші.

– Своїм вчинком посадова особа підриває авторитет усіх органів державної влади, віру людей у законність та справедливість. Незабаром жінка понесе заслужене покарання, – зауважив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС полковник міліції Олександр Єфіменко.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального провадження за ч.4 ст.368 (Одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині ...
Наступна новина: «Волиняночка» презентувала ...

КОМЕНТАРІ