В Луцьку відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту, та туризму

В Луцьку відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту, та туризму

18.06.13 22:56 0 1078
Депутати Павло Данильчук, Тарас Бас та Микола Дендіберін обговорили стан справ у дитячо-юнацькій спортивній школі №2. Павло Данильчук наголосив, що ще минулого року комісія визнала роботу директора Миколи Марчука задовільною. Та незабаром контракт з ним завершується. Думку колективу тренерів школи, які прийшли підтримати свого директора, висловив старший тренер Петро Боярчук: «Директор нам не заважає, а навпаки – сприяє у роботі. Тож колектив вважає, що необхідно продовжувати контракт». За словами Петра Боярчука, ця школа готує найбільшу кількість спортсменів – переможців міжнародних змагань. Промовистий факт, що відомий в усьому світі футболіст Анатолій Тимощук – вихованець ДЮСШ №2.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк розповів, що серйозних претензій до директора немає та пояснив присутнім, що контракт підписується після співбесіди, де обговорять перспективи розвитку школи. Позитивну оцінку роботі Миколи Марчука дав і депутат міської ради Микола Дендіберін, представники Федерацій дзюдо боксу та футболу України. Тож комісія визнала роботу директора школи задовільною і вирішила рекомендувати прийняти позитивне рішення щодо підписання з ним контракту.

Також депутати підтримали проекти рішень «Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2010 № 2/12 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька» та «Про надання пільг по орендній платі за оренду нежитлового приміщення Волинській обласній дитячій організації «Центр розвитку дитини»». Представник цієї громадської організації подякувала міській владі за надане приміщення та підтримку, наголосивши, що організація працює з 2003 року, керівник - Людмила Вознюк - вмілий і активний організатор, впроваджує різноманітні проекти та програми. Організація «Центр розвитку дитини» - це дієва і потужна громадська інституція у нашому місті.

Комісія спланувала свою роботу на 2-ге півріччя 2013 року. Зокрема, депутати вирішили провести виїзне засідання в комунальне підприємство «Естет», заслухати звіти про роботу керівників відділу у справах сім’ї та молоді, служби у справах дітей, комітету по фізичній культурі та спорту, заслухати представника департаменту ЖКГ щодо ремонту спортивних майданчиків, розглянути питання про діяльність громадської організації «Диво» та інші.

Про роботу КП «Центр туристичної інформації та послуг» прозвітувала директор Олена Семенюк, розповівши, що Центр надає туристичні послуги, організовує екскурсії, реалізовує туристичну продукцію та сувеніри. Проте функції, які покладені на комунальне підприємство, не є прибутковими. Депутат Тарас Бас запропонував розробити бізнес-план для надання платних послуг, для прикладу, організації поїздок туристів за кордон.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Чеснаков: ...
Наступна новина: НАТО передає контроль над ...

КОМЕНТАРІ