В Луцьку постійна комісія міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва виступає проти спрощення процедури отримання дозволів на зброю

В Луцьку постійна комісія міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва виступає проти спрощення процедури отримання дозволів на зброю

19.06.13 08:58 0 757
На шньому засіданні постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва розглянули питання «Про звернення щодо проекту Закону України «Про дозвільну систему у сфері поведінки зі спеціально визначеними видами зброї». Доповідачем з цього питання був депутат міської ради Сергій Григоренко. Він зауважив, що Міністерство внутрішніх справ розробило законопроект, яким спрощується процедура отримання дозволів на володіння зброєю, зокрема, травматичною. За його словами, такий законопроект викликає невдоволення в людей та й суспільство до цього не готове.

Роман Романюк висловив побоювання, щоб із спрощенням системи продажу зброї у нас не було такої ситуації як у США, де часто трапляються випадки масового розстрілу людей неврівноваженими людьми.

Зрештою, члени комісії підтримали запропонований проект рішення.

Крім того, присутні заслухали звіт директора Луцького підприємства електротранспорту Івана Грицанчука про фінансово-господарський стан очолюваного ним підприємства та інформацію директора КП «Парки та сквери міста Луцька» про підготовку парків та скверів до роботи в осінньо-зимовий період.

Також на шньому засіданні розглянули питання: «Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2010 № 2/12 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», «Про внесення доповнень в додаток до рішення міської ради від 28.11.2012 № 34/26 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік», «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Луцькмістобуд», «Про надання пільг по орендній платі за оренду нежитлового приміщення, Волинській обласній дитячій організації «Центр розвитку дитини», «Про розгляд подання прокурора м. Луцька «Про скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 03.04.2013 № 207-6 «Про розміщення підприємцем Серватович Б.В. тимчасової споруди та умови її функціонування», «Про затвердження «Етичного кодексу водія таксі та маршрутного таксі».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Харківщині викрито ...
Наступна новина: Пішохідна зона центральної ...

КОМЕНТАРІ