рятувальники транспортували хвору дівчину з Івано-Франківська до Києва гелікоптером ЕС-145 ДСНС України

рятувальники транспортували хвору дівчину з Івано-Франківська до Києва гелікоптером ЕС-145 ДСНС України

19.06.13 08:30 0 988
18 червня до Управління ДСНС в Івано-Франківській області від департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації надійшла інформація про те, що за допомогою повітряного судна Державної служби України з надзвичайних ситуацій необхідно транспортувати важкохвору дівчину 1995 р.н. з Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні до Національного інституту хірургії та трансплантології імені О.Шалімова, що в м. Київ.

За дорученням голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка та за сприянням Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських оперативна група Управління ДСНС в Івано-Франківській області під керівництвом начальника Управління Володимира Чернецького забезпечила транспортування потерпілої до міста Київ.

О 14.13 год. гелікоптер ЕС-145 з хворою вилетів з аеропорту м.Івано-Франківськ до Києва.

О 16.15 год. повітряне судно приземлилося в аеропорту «Жуляни» м. Київ. Хвору доставлено каретою швидкої медичної допомоги в Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.Шалімова для подальшого лікування.

Управління ДСНС в області

ВІДЕО
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ