На Івано-Франківщині питання оздоровлення дітей – на контролі

На Івано-Франківщині питання оздоровлення дітей – на контролі

19.06.13 13:55 0 946
Під керівництвом заступника голови Верховинської районної державної адміністрації Юрія Потяка відбулася нарада з керівниками управлінь та відділів, установ і організацій району, які відповідають за оздоровлення дітей.

Відповідно до соціальних ініціатив та доручень Президента України Віктора Януковича, Закону України від 04.09.2008 року № 375-YI «Про оздоровлення та відпочинок дітей», доручень голови обласної державної адміністрації питання організованого оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році керівництво районної державної адміністрації тримає на контролі. Під час наради обговорили хід оздоровлення, яке розпочалося ще 27 травня. Значна увага звертається на те, щоб оздоровити пільгові категорії дітей, зокрема, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування тощо. В загальному вирішено оздоровити близько 70 % дітей. Як зазначив директор ЛОК «Верховина» Роман Жичицький, під час оздоровчої кампанії велика роль приділяється фізичній підготовці школярів та їх духовному розвитку. Саме тому вихователям дано завдання включати в програму перебування дітей вправи щодо правильної постави, на розвиток моторики рук і ніг, а також – якнайбільше перебувати на відкритому повітрі.

Крім того, влітку працюватиме наметове містечко завдяки спільним зусиллям управління освіти, сім’ї, молоді та спорту, РЦСССДМ та служби у справах дітей районної державної адміністрації.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ