На Рівненщині професійне навчання можна пройти за індивідуальною формою

На Рівненщині професійне навчання можна пройти за індивідуальною формою

19.06.13 08:30 0 1014
Завершили навчання четверо безробітних, які за направленням Здолбунівського районного центру зайнятості проходили індивідуальне навчання за професією «машиніст крана автомобільного». Навчання було організоване на базі ДП «Навчально-курсовий комбінат «Рівнебуд».

- Машиніст автомобільного крана працює на будівництві споруд і будівель різного призначення, виконує підйомно-транспортні, вантажно-розвантажувальні роботи, слідкує за показниками приладів і сигнальними жестами стропальника, перевіряє технічний стан крана. Професія машиніста автомобільного крана – одна із найзатребуваніших на ринку праці і добре оплачуваних професій. І саме тому я погодився на пропозицію спеціаліста центру зайнятості повчитися, - поділився своїми думками щодо обраної професії Олександр Віннік.

Знання, отримані під час навчання, допоможуть машиністам автомобільного крана почуватися впевнено і професійно на новому робочому місці. Навчальним планом підготовки було передбачено теоретичне вивчення будови і експлуатації автокрана, правил дорожнього руху, а також  практичні заняття.

Усі четверо безробітних після проходження кваліфікаційної атестації та складання іспиту отримали свідоцтва встановленого зразка. На них чекають робочі місця на ПРАТ «Мізоцьке РТП», у ФГ «Слід» та ТзОВ «Добробут».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ