На Тернопільщині Михайло Головко провів низку зустрічей у Збаразькому районі

На Тернопільщині Михайло Головко провів низку зустрічей у Збаразькому районі

19.06.13 08:40 0 933
15 червня 2013 року народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко провів зустрічі із громадами сіл Бодаки, Котюжини і Великі Вікнини у Збаразькому районі на Тернопіллі. Свободівець розповів про роботу, яку провадять свободівці у парламенті та прозвітував про власну роботу у комітеті, зареєстровані законопроекти й роботу в окрузі.

Під час зустрічей жителі скаржилися на районну владу, яка повністю забула про села і нічого не робить задля розв'язання наявних проблем. Неймовірне обурення у громади викликав і той факт, що 14 червня на сесії Збаразької районної ради було внесено зміни в районний бюджет, але таким чином, що на розв'язання проблеми сіл грошей не знайшли, а натомість додатково профінансували міліцію, прокуратуру, податкову, ремонт вестибюлю районної ради, ремонт міського стадіону в загальній сумі близько 200 тис. грн. Під час зустрічей звучали запитання про роботу першої фракції націоналістів у Верховній Раді України, громади також стурбовані так званою "пенсійною реформою", корупцією чиновників, безробіттям тощо. Попри це, люди наголошували, що вперше до них завітав народний депутат. Громадяни просили допомоги у розв'язанні проблеми з відсутністю шкільного автобусу, домогтися покращення матеріально-технічного забезпечення сільських клубів, бібліотек, шкіл.

"Нині всі достеменно розуміють, як влада ставиться до українців. У Києві вони розкрадають мільярди гривень і витрачають шалені гроші на силові структури, які їх захищають від власного народу. А вже на рівні району роздають тисячі гривень на міліцію і прокуратуру, коли спорт і культура нічого не отримують. У школах течуть дахи, не всюди є належне опалення, а депутати районної ради вирішили дати майже сто тисяч на ремонт вестибюлю районної ради! Це відверте знущання над українцями. Зупинити це можемо тільки разом, усунувши цю банду від влади", – наголосив Михайло Головко під час однієї із зустрічей.

За підсумками зустрічей свободівець надіслав депутатські звернення щодо порушених проблем до органів державної та виконавчої влади та зобов'язався доповісти людям про результати.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Запрошуємо на «Ніч у ...

КОМЕНТАРІ