На Полтавщині міліціонери викрили у хабарництві завідуючу садочка

На Полтавщині міліціонери викрили у хабарництві завідуючу садочка

19.06.13 15:19 0 1134
Чиновниця отримала 1000 гривень від місцевої мешканки за прийняття на виховання її сина.

Так, у Кременчуці працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Кременчуцького міського управління міліції задокументували факт отримання хабара завідуючою одного із місцевих дитячих садочків. Слідчим відкрито кримінальне провадження за статтею 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України.

У разі доведення вини підозрюваної, їй загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

«Робота в даному напрямку буде продовжуватися. Ми маємо багато скарг на вимагання грошей у батьків, - говорить Андрій Ткаченко, начальник Кременчуцького міського управління міліції. - Я особисто буду контролювати роботу підлеглих в даному напрямі та вимагатиму результативності».

Шановні громадяни! Якщо у вас вимагають хабар за прийняття до навчального закладу чи дитячого садочка вашої дитини, одразу звертайтеся до міліції. Контактний телефон у Кременчуці: 76-73-63 або 102.

Нагадуємо, що давання хабара – це теж злочин, за який передбачена відповідальність від штрафу до обмеження волі на строк до п’яти років.

Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські міліціонери ...
Наступна новина: Дні Львова у Тбілісі ...

КОМЕНТАРІ