У Донецьку відбулася міжнародна науково-практична конференція

У Донецьку відбулася міжнародна науково-практична конференція "Боротьба з Інтернет-злочинністю"

19.06.13 17:19 0 838
Захід відбувся на базі Донецького юридичного інституту МВС України за підтримки Фонду Ганса Зайделя. У конференції взяли участь понад 80 представників з майже десятка країн.

Відкрив конференцію ректор ДЮІ Віктор Бесчасний. Основною її метою став обмін досвідом правового, організаційно-тактичного та технічного забезпечення протидії злочинності в мережі Інтернет. У заході взяли участь понад 80 представників з України, Німеччини, Росії, Вірменії, США, Великобританії, Чехії, Польщі, Грузії, серед них працівники іноземних генеральних консульств, силових структур Німеччини та США.

Крім того, у роботі конференції взяли участь уповноважені особи Фонду Ганса Зайделя, Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, судових та правоохоронних органів, адвокатури Донецької області, Донецької обласної ради, громадських та комерційних організацій, наукових та навчальних закладів України, науково-педагогічний склад та ад’юнкти Донецького юридичного інституту МВС України.

До обговорення теми конференції «Боротьба з інтернет-злочинністю», що проходила в Донецьку, долучилися учасники міжнародної конференції банківських офіцерів «Безпека карткового бізнесу», що тривала в той самий час у м. Севастополі.

Цей захід проводився на базі Севастопольського інституту банківської справи нацбанку України і був організований Національним центром підготовки банківських працівників України у м. Києві. Інтернет-зв'язок об'єднав дві конференції.

Під час заходу обговорювалися актуальні проблеми кримінального права, кримінології, оперативно-розшукової діяльності.

На згадку про конференцію ректор Донецького юридичного інституту полковник міліції Віктор Бесчастний вручив її учасникам сертифікати від організаторів та спільне фото.

УЗГ МВС України

(за матеріалами  

ДЮІ МВС України)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Верховна Рада України ...
Наступна новина: В Запоріжжі працівники ДСО ...

КОМЕНТАРІ