В Запоріжжі працівники ДСО затримали зловмисника, який поранив ножем 33-річну жінку

В Запоріжжі працівники ДСО затримали зловмисника, який поранив ножем 33-річну жінку

19.06.13 18:20 0 930
В місті Запоріжжя наряд групи затримання Жовтневого міжрайонного відділу Державної служби охорони затримав на місці злочину чоловіка, який наніс удар ножем 33-річній жінці.

Наряд групи затримання у складі міліціонера-водія прапорщика міліції Ігоря Королюка та молодшого інспектора старшини міліції Сергія Галагана отримав повідомлення від оператора спецлінії «102», що в парку «Гагаріна» по вулиці Північнокільцевій, невідомий чоловік вдарив жінку ножем. Міліціонери, що перебували неподалік, за лічені хвилини прибули на місце пригоди.

– На місці злочину ми побачили скривавлену жінку, яка лежала на траві. Неподалік перебував чоловік, руки якого були вкриті бурими плямами. Він вже встиг відкинути ножа, але втекти з місця злочину йому не вдалося, – розповів Ігор Королюк.

Зважаючи на тяжкий стан жінки, працівники міліції негайно викликали для потерпілої швидку допомогу і затримали підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення. Крім цього, їм вдалося розшукати очевидця, який прямо вказав на затриманого, як на особу, що скоїла злочин.

Потерпілу госпіталізували у реанімаційне відділення 5-ї міської лікарні.

Слідчим відділенням Комунарського райвідділу ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області було встановлено особу 51-річного жителя Запоріжжя, який вже був засудженим і відбував покарання за скоєння умисного вбивства тим же способом.

Наразі розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

УДСО при ГУМВС України

в Запорізькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Донецьку відбулася ...
Наступна новина: На Харківщині під час ...

КОМЕНТАРІ