Департамент ДАІ та Донецький юридичний інститут уклали угоду про співпрацю

Департамент ДАІ та Донецький юридичний інститут уклали угоду про співпрацю

19.06.13 19:32 0 898
Вона передбачає обмін науковою інформацією, статистичними даними, а також можливість стажування та підвищення кваліфікації науково-педагогічного складу у підрозділах ДАІ.

Угоду підписали ректор Донецького юридичного інституту Віктор Бесчасний та начальник Департаменту ДАІ МВС України Володимир Астапкович. Нею передбачено співробітництво у сфері наукової діяльності та підготовки кадрів.

Провідними напрямками спільної діяльності сторони визначили обмін науковою інформацією, навчальними планами і програмами підготовки кадрів, підручниками й навчальними посібниками, інформаційними матеріалами та статистичними даними.

Крім того, у спільних планах структурних підрозділів МВС – проведення спільних наукових досліджень, що становлять взаємний інтерес, підготовка навчальних посібників, наукових праць та інших видань наукового й методичного характеру, організація і проведення наукових форумів.

Практичною стороною співробітництва стануть спільна розробка пропозицій щодо вдосконалення нормативно-правових актів України у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, а також можливість проведення стажування та підвищення кваліфікації науково-педагогічного складу в підрозділах ДАІ МВС України.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ