Тернопільщина: у Підволочиську реалізовується програма «Безпечне місто»

Тернопільщина: у Підволочиську реалізовується програма «Безпечне місто»

19.06.13 09:08 0 816
Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, начальник управління внутрішніх справ України в Тернопільській області генерал-майор міліції Віктор Сак, перебуваючи з робочою поїздкою у Підволочиському районі, вручив місцевому райвідділу УМВС України в Тернопільській області технічну документацію на засіб відеоспостереження, в рамках реалізації Державної програми «Безпечне місто».

Даний засіб відеоспостереження включає в себе 4 камери, встановленні у Підволочиську в районі майдану ім.Т.Шевченка, на території ринку, на в’їзді та виїзді з Підволочиська.

Завдяки цьому працівники міліції мають можливість здійснювати спостереження за станом громадського порядку в селищі в режимі он-лайн.

Також голова ОДА привітав правоохоронців району з 90-річчям створення служби дільничних інспекторів міліції.

«Прийміть найщиріші привітання з нагоди вашого професійного свята! Жоден напрямок роботи міліції не обходиться без дільничного інспектора. Ви щодня спілкуєтесь з жителями району і від Вас у значній мірі залежить стан правопорядку на дільницях», - привітав присутніх Валентин Хоптян.

Кращі дільничні інспектори міліції, за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професіоналізм були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

рамотою районної державної адміністрації та районної ради, а також цінним подарунком – годинником із дарчим написом від голови обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ