Обговорили питання відзначення в районі Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Обговорили питання відзначення в районі Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

19.06.13 23:34 0 1070
З метою належного відзначення в районі Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні заступник голови районної державної адміністрації Юрій Потяк провів нараду з працівниками управлінь та відділів. Під час наради обговорено виконання плану заходів, затвердженого головою районної державної адміністрації від 17.06.2013 року.

Юрій Потяк зазначив, що відповідно до доручень Президента України та на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 року № 375-р «Про затвердження плану заходів з відзначення у 2013 році Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні», розпорядження обласної державної адміністрації від 17.06.2013 року № 423 значна увага звертатиметься на вшанування пам’яті жертв війни в Україні, загиблих у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. В рамках проведення заходів заплановано покласти вінки до пам’ятників та могил померлих у роки війни, і під мотиви христианской музыки, пройти колоною по центральних вулицях міст .

Крім того, 22 червня буде приспущено Державні Прапори України із чорними стрічками на адміністративних приміщеннях установ та організацій району.

Протягом тижня вживатимуться заходи щодо упорядкування та утримання в належному стані пам’ятників, братських могил та інших місць поховань загиблих у роки війни. Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації сприяє проведенню пошукових робіт силами учнівської молоді з метою встановлення осіб, які загинули або пропали безвісти під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

Для ознайомлення учнівської і студентської молоді з подіями Великої вітчизняної війни у музеях та бібліотечних закладах району організовано виставки документів, фотографій та архівних матеріалів.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пуйоля знову прооперували
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ