Волинська область: піротехніки знешкодили 7 боєприпасів часів війни

Волинська область: піротехніки знешкодили 7 боєприпасів часів війни

20.06.13 13:10 0 909
18 червня поблизу власного житлового будинку мешканець с. Веснянка Ківерцівського району виявив металевий предмет, схожий на гранату. Про знахідку він повідомив працівників служби «101».

Поблизу автотраси Луцьк-Рівне, що у селі Дерно та на узліссі поряд з автодорогою, що у селі Цумань, волиняни виявили ще 6 небезпечних знахідок, схожих на вибухонебезпечні предмети. Вони також зателефонували за номером 101.

На місце події прибули рятувальники та класифікували знахідку як одна ручна граната та 6 артилерійських снарядів часів Великої Вітчизняної війни.

Усі вибухонебезпечні предмети були знищені працівниками піротехнічної групи.

З початку року групою піротехнічних робіт У ДСНС України у Волинській області вилучено та знешкоджено 457 боєприпасів часів війни. Загальна площа очищеної території 17, 1041 га.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області застерігає громадян: якщо Ви знайшли предмет ззовні схожий на вибухонебезпечний, то в жодному разі не чіпайте його, не переносьте та не підпускайте до нього сторонніх осіб. За можливістю відразу телефонуйте до служби порятунку за телефоном «101».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: в дитячому ...
Наступна новина: Відновлено ...

КОМЕНТАРІ