На Прикарпатті представники Міжнародного трейд-клубу цікавляться економічним потенціалом

На Прикарпатті представники Міжнародного трейд-клубу цікавляться економічним потенціалом

20.06.13 13:05 0 855
В області перебувають представники Міжнародного трейд-клубу, створеного в 1992 році з ініціативи Торговельних Радників Посольств Угорщини, США і Польщі за сприяння українського уряду. Головна мета діяльності організації, як повідомили в управлінні зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації, - надання інформаційної допомоги іноземним дипломатам, достовірних відомостей про економічний потенціал і можливості окремих регіонів і підприємств, а також організація зустрічей з керівниками міністерств, відомств і установ, що визначають економічну політику України.

учасники Міжнародного трейд-клубу з Китаю, Росії, США, Словаччини, Польщі, Молдови, Індонезії, Аргентини зустрічалися з представниками обласної влади.

На офіційній зустрічі у заступника голови облдержадміністрації Ігоря Зварича цікавилися перспективами видобутку сланцевого газу, станом справ на Домбровському кар’єрі у Калуші, загалом економічним розвитком Прикарпаття.

Директор Івано-Франківського регіонального центру з інвестицій та розвитку, голова Туристичної Асоціації Івано-Франківщини Оксана Федорович провела для гостей презентацію економічного та інвестиційного потенціалу області.

«Маємо на меті ознайомитися ближче з вашою областю, - зазначив торговий радник Посольства Китаю Ло Вейду. – Після поїздки уважно вивчимо отриману інформацію і передамо її нашим бізнесменам для того, щоб їх зацікавити у налагодженні зв’язків з Прикарпаттям». За його словами, Україна, перебуваючи на шляху до входження в Європейський Союз, має хороші шанси для співпраці з представниками бізнес-кіл з усього світу.

«Переконаний, представники Міжнародного трейд-клубу приїжджатимуть до вас все частіше», - сказав Ло Вейду і додав: у складі делегації Міжнародного трейд-клубу є фахівці китайської компанії, які займаються спорудженням електростанцій та будівництвом доріг.

Мовляв, спілкування з ними може позитивно позначитися на подальшому розвитку Івано-Франківщини. Довідково

Івано-Франківська область вперше приймала учасників першого засідання Міжнародного трейд-клубу в 1997 році.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: М. Болотських: для ...
Наступна новина: Рівненщина: в дитячому ...

КОМЕНТАРІ