Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Прикарпатські зорі» - оздоровленням діти задоволені

Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Прикарпатські зорі» - оздоровленням діти задоволені

20.06.13 13:55 0 882
18 червня заступник директора департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Володимир Дутчак перевірив умови оздоровлення та відпочинку дітей в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Прикарпатські зорі», що в с. Слобода Коломийського району.

На І-й тематичній оздоровчій зміні, яка триває з 01 по 21 червня 2013 року в «Прикарпатських зорях» оздоровлюється 134 дітей віком 7-16 років, які потребують соціальної уваги та підтримки з боку держави, в тому числі, 80 дітей за кошти обласного бюджету, передбачених на виконання обласної цільової соціальної програми з оздоровлення та відпочинку дітей на період до 2015 року, затвердженої рішенням обласної ради від 28.12.2012 р. № 812-20/2012.

Перевіривши умови, які створені в закладі для творчого, інтелектуального, культурного і фізичного розвитку дітей, а також поспілкувавшись безпосередньо з дітьми, Володимир Дутчак у розмові з директором оздоровчого закладу Марією Прокопів наголосив, на забезпеченні безпечного перебування дітей в закладах оздоровлення та відпочинку області, як того вимагають відповідні доручення Глави Держави та Уряду України.

Також, під час відвідин позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Прикарпатські зорі», обговорено можливість проведення на базі закладу у серпні 2013 року, XX-ї ювілейної обласної молодіжної науково-пізнавальної патріотичної програми «Чорний ліс – 2013».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Чернігівщина: Обласна влада ...

КОМЕНТАРІ