На Львівщині через необережність на воді гинуть люди

На Львівщині через необережність на воді гинуть люди

20.06.13 08:00 0 904
18 червня о 14:40 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що 17 червня близько 22:00 в с. В’язова Жовківського району в ставку втопився 36-річний чоловік. Тіло загиблого було витягнуто із води центральною рятувально-водолазною службою. Обставини події встановлюється.

Загалом, з початку року на водоймах Львівської області виявлено 29 загиблих осіб, з них 2 дитини. Підрозділами ДСНС на водоймах врятовано 9 осіб.

З огляду на такі події, Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців дотримуватись правил безпечної поведінки на водоймах. Перш за все, купаючись, не варто запливати за огороджувальні буї, залізати на технічні та попереджувальні знаки та інші предмети. Аби уникнути травматизму, не підпливайте до веслових човнів, а також не стрибайте у воду із плавзасобів, не пристосованих для цього споруд і в місцях, де невідомі глибина та стан дна водойми. Небезпечно організовувати ігри на воді пов’язані з пірнанням.

Однією з основних небезпек, що призводять до трагічних ситуацій є купання в нетверезому стані. Відпочиваючи разом з дітьми, не варто залишати їх без нагляду, а навпаки необхідно слідкувати за безпекою їх ігор.

Необхідно уникати купання в затоплених кар'єрах, каналах, озерах, пожежних водоймах, ставках і інших водоймах, які не мають обладнаних пляжів. Дотримання цих нескладних правил є запорукою гарного відпочинку та приємних спогадів про нього.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ