Млинівський район найкращий за рівнем розрахунку за енергоносії

Млинівський район найкращий за рівнем розрахунку за енергоносії

20.06.13 13:10 0 1027
Він очолює загальнообласний рейтинг дисциплінованості оплати за енергоносії і житлово-комунальні послуги. Так, споживачі розрахувалися за природний газ на понад 103 відсотки, за електроенергію – майже на 102 відсотки, за послуги водопостачання і водовідведення – на 106, а за утримання будинків – на 114 відсотків. Дещо нижчий, втім хороший рівень проплат також у місті Дубно та Дубенському районі, тож вони посіли відповідно друге та третє місця загальнообласного рейтингу.

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак подякував за належну роботу очільникам районів-лідерів і порадив іншим на них рівнятися. Для цього необхідно проаналізувати недоліки та підвищити рівень розрахунків за спожиті енергоносії. Від результатів кожного залежить загальнообласний результат, акцентував Володимир Новак.

Наразі споживачі Рівненщини розраховуються в середньому за комунальні послуги майже на 95 відсотків. Найдисциплінованіше краяни платять за тепло – більше 104 відсотків, найгірше розраховуються за послуги водопостачання та водовідведення – на рівні 96 відсотків.

Водночас підприємства теплоенергетики розрахувалися за імпортний енергоресурс на 69 відсотків. Найбільші суми боргують рівненські підприємства теплоенергетики, а також Здолбунівського району. Володимир Новак поставив завдання керівникам змінити цю тенденцію. Для цього він зобов’язав працювати за двома напрямами – покращити роботу з боржниками всіх категорій і зменшити в перспективі споживання газу. На підвищенні енергонезалежності акцентує Президент України, тож готуючись до нового опалювального сезону, слід максимально впровадити енергоощадні заходи, резюмував Володимир Новак.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: в дитячому ...
Наступна новина: Відновлено ...

КОМЕНТАРІ