На Рівненщині посадовця органу виконавчої влади покарано за корупційне правопорушення

На Рівненщині посадовця органу виконавчої влади покарано за корупційне правопорушення

20.06.13 13:55 0 1084
Органами прокуратури Рівненської області забезпечено участь у розгляді судом протоколу, складеного працівниками УСБУ в області, про вчинення адміністративного корупційного правопорушення посадовою особою районної державної адміністрації.

Встановлено, що один із заступників голови Здолбунівської районної державної адміністрації, виконуючи у 2012 році обов’язки начальника управління агропромислового розвитку, не повідомив безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів під час погодження проектів розпоряджень про виділення своїм близьким родичам у власність земельних ділянок для садівництва.

14.05.2013 згідно постанови Здолбунівського районного суду вказану особу визнано винною у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ст.172-7 КУпАП, та піддано стягненню у виді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Постановою апеляційного суду Рівненської області від 13.06.2013 рішення суду залишено без змін, а скаргу посадовця органу місцевої влади - без задоволення.

Корупціонера звільнено із займаної посади.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Чернігівщина: Обласна влада ...

КОМЕНТАРІ