Теронопільська область: протягом минулої доби рятувальники 5 разів виїжджали за сигналом "ТРИВОГА!"

Теронопільська область: протягом минулої доби рятувальники 5 разів виїжджали за сигналом "ТРИВОГА!"

20.06.13 08:00 0 908
18 червня о 16:48 у місті Монастириська на вулиці Садовій, 48 виникла пожежа господарської будівлі у приватному господарстві. Вогнем знищено вікно та частково перекриття пошкоджено стіни, двері та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюється. Пожежу ліквідовано черговим караулом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано господарську будівлю, домашню птицю та худобу, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 50 тисяч гривень.

18 червня о 19:05 у Тернополі на вулиці Братів Бойчуків виникла пожежа сміття та сміттєвого пластмасового контейнеру. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вогнем знищено сміття та сміттєвий контейнер. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюється.

18 червня о 19:57 у Тернополі на вулиці Коновальця, 16 черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення здійснено виїзд на підгорання їжі. Подія сталася через неуважність власника квартири, який залишив без нагляду ввімкнену газову плиту. Прибувши до місця події рятувальники провели заходи димовидалення.

19 червня о 01:00 у селі Нирків Заліщицького району виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем знищено покриття на площі 40 м.кв. та 20 м.кв. перекриття. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано житловий будинок, всього матеріальних цінностей на суму 45 тисяч гривень. Причина пожежі та збитки встановлюються.

19 червня о 01:48 у селі Соколів Бучацького району виникла пожежа на новобудові житлової будівлі. Вогнем знищено 10 м.кв. покриття та 9 м.кв. перекриття. Причина пожеж та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговими бійцями 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборцями місцевої пожежної команди села Соколів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ