Тернопільщина: валентин Хоптян оглянув реконструйований Підволочиський районний стадіон «Колос»

Тернопільщина: валентин Хоптян оглянув реконструйований Підволочиський районний стадіон «Колос»

20.06.13 08:55 0 846
Він констатував, що на тут проведено усі ремонтно-відновлювальні роботи, встановлено пластикові крісла, освітлення та сучасне електронне табло.

Керівник області наголосив, що відповідно до завдань, які поставив Президент України Віктор Янукович, з метою популяризації здорового способу життя, виховання міцного і здорового підростаючого покоління, у кожному населеному пункті має бути спортивний майданчик.

Наразі зроблено стадіони в кожному райцентрі і тепер обласна державна адміністрація взялася за села. Найголовніше в цій ситуації, що на відновлення чи будівництво цих спортивних споруд не потрачено ні копійки державних коштів. Усі роботи виконано за рахунок меценатів. Така практика буде продовжена.

– Думаю, цього року в нашій області не залишиться жодного, навіть маленького села, де б не було хоч простих майданчиків: футбольних, баскетбольних, волейбольних, – наголосив очільник області.

Він розповів, що зараз облдержадміністрація береться і за спорудження басейнів. Цього року буде здано в експлуатацію два – у Козовій та Скалаті.

– А взагалі Президент поставив перед нами завдання у кожному райцентрі мати хоч один басейн, – додав Валентин Хоптян. – Колись такі спортивні споруди діяли, але їх запустили, позакривали. Доводиться будувати по новому. Тепер при будівництві нових шкіл, проекти без басейну навіть не будуть братися до уваги.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: М. Болотських: для ...
Наступна новина: На Чернігівщині знищено ...

КОМЕНТАРІ