Тернопільщина не стоятиме осторонь підготовки до Євробаскету-2015

Тернопільщина не стоятиме осторонь підготовки до Євробаскету-2015

20.06.13 13:40 0 904
Тернопільщина не стоятиме осторонь підготовки до проведення у 2015 році фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу. На цьому наголосив спілкуючись з журналістами заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч.

«Президент України Віктор Янукович поставив завдання здійснити належну підготовку до проведення «Євробаскету-2105». Створено організаційний комітет, який очолив Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул. Всі включилися в роботу, щоб проведення цього спортивного форуму було не менш ефективним ніж проведення чемпіонату з футболу «Євро-2012», - сказав Петро Гоч.

Заступник голови облдержадміністрації переконаний, що проведення минулоріч в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу стало яскравою подією, яка продемонструвала світові - наша держава є сучасною, красивою країною, цікавою для відпочинку та туризму.

Говорячи про підготовку до майбутнього баскетбольного чемпіонату Петро Гоч зазначив, що на Тернопільщині відбуватимуться різноманітні заходи, присвячені цій події, в тому числі - студентські та учнівські турніри.

«Також більше уваги будемо звертати на створення спортивної інфраструктури, яка зможе задовольнити сучасні вимоги спортсменів та вболівальників», - говорить заступник голови ОДА.

Він також підкреслив, що в рамках реалізації соціальних ініціатив Глави держави в кожному районі області відбуваються інфраструктурні зміни.

«Питання перебуває на особистому контролі голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна, і, я переконаний, що спільними зусиллями нам вдасться досягнути позитивних результатів», - сказав Петро Гоч.

До речі, як зазначив в одному із виступів президент Федерації баскетболу України Олександр Волков, проведення в Україні Євробаскету-2015 є шансом покращити спортивну інфраструктуру і дати поштовх розвитку багатьох видів спорту.

За його словами, проведення Євробаскету-2015 є не менш складним завданням, ніж проведення Євро-2012. «Україна має прийняти двадцять чотири національні збірні», - зазначив О.Волков.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Прийнято ...
Наступна новина: Експорт товарів із ...

КОМЕНТАРІ