Призначений заступник начальника Управління ДСНС України у Чернігівській області з мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи

Призначений заступник начальника Управління ДСНС України у Чернігівській області з мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи

20.06.13 08:40 0 951
19 червня начальник Управління ДСНС у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Вадим Шулюк представив особовому складу свого заступника з мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи полковника служби цивільного захисту Борискіна Олександра Валентиновича, який призначений на дану посаду наказом Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 19.06.2013 року та до цього знаходився у розпорядженні Голови ДСНС України.

Борискін Олександр Валентинович народився у 1969 році на Німеччині у м. Плауєн. Здобув кулька вищих освіт: у 1990 році закінчив Новосибірське вище військово-політичне училище, а у 1997 - Академію Збройних Сил України.

Під час служби в збройних силах обіймав керівні посади від командира роти до командира батальйону в підрозділах Одеського військового округу. У системі МНС очолював батальйон ліквідації наслідків аварій, був заступником та начальником одного з відділів Міністерства, обіймав посади заступників і начальників Головних управлінь та управлінь МНС України в Хмельницькій, Херсонській, Чернігівській та Кіровоградській областях. З 2011 року знаходився у розпорядженні Голови ДСНС України.

Пройшов шлях від лейтенанта до полковника.

Нагороджений відзнакою МНС України "За відвагу в надзвичайній ситуації" ІІ ступеня, медаллю "За бездоганну службу" та "Почесною відзнакою" МНС України.

Одружений, виховує двох синів.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хід розслідування ...
Наступна новина: На Львівщині завершилися ...

КОМЕНТАРІ