Чернігів: С. Андрос: «Центр надання адміністративних послуг повинен працювати для людей»

Чернігів: С. Андрос: «Центр надання адміністративних послуг повинен працювати для людей»

20.06.13 08:55 0 857
Шляхи розв’язання проблеми проходження дозвільно – погоджувальних процедур, що передують видачі документів дозвільного характеру, через Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова розглянуто під час круглого столу на чолі з першим заступником міського голови Сергієм Андросом.

Він нагадав представникам установ і організацій, які надають адміністративні послуги, основну місію створення центру: максимально спростити процедуру проходження документів і надати необхідну людині послугу в найкоротші терміни.

Наразі робота центру ще набирає обертів, проте з початку діяльності його послугами вже скористалися майже 7,5 тисяч фізичних та юридичних осіб міста й області. Такі дані навів начальник управління адміністративних послуг міської ради Микола Овсяник. Він акцентував увагу присутніх, що попри розбіжності в законодавстві усі адміністративні органи мають працювати злагоджено і без зайвої бюрократичної тяганини.

На в центрі представлені 32 суб´єкти надання адміністративних послуг, які надають загалом понад 90 видів послуг, перелік яких поступово розширюється.

Перший заступник міського голови наголосив на необхідності більш сумлінного ставлення всіх організацій до виконання своїх обов’язків і вимог законодавства. «Ми не маємо права дискредитувати ідею, яка добре зарекомендувала себе в ряді демократичних країн і підтримана Президентом України», - звернувся до учасників засідання С. Андрос.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: М. Болотських: для ...
Наступна новина: На Чернігівщині знищено ...

КОМЕНТАРІ