Чернігівщина: Прийнято рішення щодо визначення статусу постраждалих від Чорнобильської катастрофи

Чернігівщина: Прийнято рішення щодо визначення статусу постраждалих від Чорнобильської катастрофи

20.06.13 13:35 0 840
18 червня під головуванням в.о. заступника голови облдержадміністрації Леоніда Подоляка відбулося засідання комісії зі встановлення статусу громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Комісія розглянула документи 140 осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. На підставі поданих документів було прийнято відповідні рішення щодо визначення статусу. Зокрема, статус потерпілих отримали 68 дітей. За іншими критеріями відповідно до законодавства визначено статус ще 15 особам.

Крім того, підтверджено статус 44 постраждалим особам для видачі дублікатів посвідчень, продовження терміну дії вкладок до посвідчень категорії 1 – 13 особам.

Цього ж дня під головуванням в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Подоляка відбулося чергове засідання комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986 – 1990 роках. На комісії було розглянуто заяву та документи однієї особи. Однак через відсутність достатніх підстав прийнято рішення щодо відмови у видачі довідки про заробітну плату.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Уряд затвердив порядок ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині на ...

КОМЕНТАРІ