Чернігівщина: У таборі «Зміна» урочисто відкрито новий оздоровчий сезон

Чернігівщина: У таборі «Зміна» урочисто відкрито новий оздоровчий сезон

20.06.13 13:55 0 844
Відкриття 18 червня оздоровчого табору «Зміна», що знаходиться в смт Седнів Чернігівського району, перетворилось на справжнє свято для дітей та вихователів. Святковий концерт, цікаві гумористичні номери і виступ каскадерів на конях зробили цьогорічне відкриття незабутнім.

У таборі «Зміна» кожного року відпочиває понад 100 вихованців шкіл-інтернатів Чернігівщини. Цього року працівники табору доклали чималих зусиль, аби ці діти змогли добре відпочити і оздоровитися.

Як зазначив в. о. заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Юрій Музика, якого запросили на урочисте відкриття першої зміни, цього року з обласного бюджету додатково виділяються кошти для того, щоб кампанією з оздоровлення та відпочинку охопити максимальну кількість дітей і підготувати для них добре оснащену спортивну базу.

«Ми звертаємо увагу на те, яким чином буде організоване дозвілля дітей під час перебування у таборі. У першу чергу — у частині підтримки здорового способу життя. Тим більше, що Президент України доручив місцевим органам влади забезпечити у літні місяці максимальне залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, що, у свою чергу, сприятиме формуванню здорового способу життя», — сказав Юрій Музика.

Заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький під час спілкування з журналістами підкреслив, що основним напрямком діяльності облдержадміністрації є забезпечення якісного відпочинку і духовного розвитку дітей. Планується, що до дитячих оздоровчих таборів будуть приїжджати фахівці із позашкільних гуртків області, аби всіляко сприяти духовному розвитку дітей.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Чернігівщина: Обласна влада ...

КОМЕНТАРІ