Ялтинські міліціонери знайшли зниклого 4-річного хлопчика

Ялтинські міліціонери знайшли зниклого 4-річного хлопчика

20.06.13 17:12 0 821
Малюк гуляв з батьком у лісі поблизу с. Краснокам'янка в районі Великої Ялти і загубився.

Заява про зникнення дитини надійшла 18 червня о 15:15. Спочатку батько шукав сина самостійно, але його зусилля успіхом не увінчалися. Тому він вирішив звернутися за допомогою до міліції.

На пошуки хлопчика був задіяний весь особовий склад Ялтинського міськуправління міліції, фахівці-кінологи зі службовими собаками, співробітники ГСЧС, працівники Ялтинського гірсько-лісного заповідника, громадськість. Були створені мобільні групи, які ретельно прочісували місцевість.

Через кілька годин, близько 18:00, малюк був знайдений і був переданий батькам. Стан його задовільний. На щастя, нічого страшного за цей час з ним не сталося. Саме цікаве, то що коли хлопчика запитали як він загубився, той сказав, що він і сам не зрозумів відійшов подивитися на квітку і заблукав, а також був дуже радий, що знайшовся адже на вихідних його чекала рыбалка в Балаклаве куди батько обіцяв його звозити.

Стосовно батька хлопчика співробітниками кримінальної міліції у справах дітей Ялтинського міськуправління міліції буде складено протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який передбачає штрафні санкції.

Про це повідомила СЗГ ГУМВС України в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наряд ДСО затримав ...
Наступна новина: Слідчі МВС обговорили ...

КОМЕНТАРІ