На своє професійне свято дільничні Полтавщини отримали квартири

На своє професійне свято дільничні Полтавщини отримали квартири

20.06.13 10:20 0 904
На Полтавщині відзначення 90-ої річниці від дня створення служби дільничних інспекторів міліції супроводжувалося справжніми сюрпризами для ювілярів. На адресу правоохоронців сипалися не лише урочисті привітання та нагородження грамотами і подяками від керівників органів місцевого самоврядування, а й вручення комп’ютерів, планшетів, ноутбуків, мобільних телефонів, службових автомобілів, сертифікатів на квартири та будинок, виділення значних сум коштів на придбання пального тощо.

На урочистості начальник УМВС Едуард Федосов запросив керівників Полтавської облдержадміністрації, облради та голів міських, районних рад і райдержадміністрацій, з якими попередньо зустрічався в районах, обговорював шляхи удосконалення роботи місцевої міліції та вирішення соціально-побутових проблем правоохоронців.

У цей святковий день міліціонери отримали п’ять квартир, один будинок, службовий автомобіль, понад десяток комп’ютерної техніки, планшетів, плазмовий телевізор, путівку у санаторій, грамоти і подяки.

Усього було заохочено близько 240 осіб, що склало майже 40 відсотків від усіх працівників цієї служби.

Представники місцевих райдержадміністрацій та райрад також повідомили, що рішеннями місцевих органів самоврядування на потреби міліції у кожному районі виділили фінанси від 20-ти до 40-ка тисяч гривень.

Вручаючи сертифікати на три квартири міський голова Полтави Олександр Мамай наголосив, що робота дільничного дуже важлива для населення, бо ці правоохоронці найближчі до громадян і першими приходять їм на допомогу.

«Я обіцяю, що за півтора роки ми повністю вирішимо житлові проблеми усіх дільничних міліціонерів нашого міста», - запевнив присутніх мер Полтави.

Долучилися до привітання й керівники райради та райдержадміністрації Полтавського району.

«Ми підтримували і будемо підтримувати міліцію, бо ви є дзеркалом влади. З упевненістю хочу сказати, що рівень довіри населення до міліції зростає з кожним днем. Нещодавно я був на зустрічі із громадою у селі Супрунівка, де зібралося близько 150 чоловік. І коли я запитав, чи є у людей зауваження до роботи міліції, то навіть ті, хто критикує все і всіх сказали - немає. А люди піднялися і стоячи аплодували міліціонерам за їх роботу. Ось вам і показник довіри населення», - заявив під час промови голова Полтавської районної ради Василь Степенко.

До привітань та вручення відзнак і подарунків долучилися керівники близько 10-ти райдержадміністрацій, депутати обласної ради, ветерани ОВС та інші.

Начальник УМВС генерал-майор міліції Едуард Федосов щиро подякував поважним гостям за розуміння й підтримку. Звертаючись до присутніх генерал сказав: «Наше покликання – служити інтересам народу і держави, захищати права і свободи громадян. Ми гордимося цією професією і докладемо максимум зусиль, щоб мешканці Полтавщини почувалися в безпеці, а міліція була надійним партнером громаді».

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині горів ...
Наступна новина: В Україні економічна криза ...

КОМЕНТАРІ